Μπογδάνος καλεί Τζήμερο – «Να γίνει η Δημιουργία το 11ο κόμμα στον Πατριωτικό Συνασπισμό που θα ανακοινωθεί»

Δημόσιο προσκλητήριο στον Θάνο Τζήμερο να συμμετάσχει το κόμμα του στον «πατριωτικό συνασπισμό» που, όπως είπε, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, απευθύνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

«Μετά και τη δημόσια στήριξη του κου Κρανιδιώτη στη ΝΔ, καλούμε τον κο Τζήμερο να δείξει εμπράκτως τη διαφοροποίησή του και να δώσει στους υποστηρικτές του προοπτική κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Του προτείνουμε, να γίνει η Δημιουργία το ενδέκατο κόμμα στον Πατριωτικό Συνασπισμό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και ο ίδιος να έχει φωνή στην επόμενη Βουλή.

Ό,τι μας έχει χωρίσει στο παρελθόν, σήμερα δεν έχει σημασία, εφόσον τα δικά του κίνητρα, τουλάχιστον, είναι έντιμα και πατριωτικά. Εμείς δεν απευθύνουμε προσχηματικά προσκλητήρια. Όταν λέμε κάτι, το εννοούμε και δίνουμε πρώτοι το παράδειγμα. Τα «εγώ» στην άκρη και όλοι μαζί για την Πατρίδα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε ανάρτησή του.

Η ανάρτησή του κ. Μπογδάνου έρχεται μετά την δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τη διαφοροποίηση του κ. Τζήμερου. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ