Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο άγνωστος διάλογος με τον Δένδια μετά το επεισόδιο στη Βουλή

Παρελθόν αποτελεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από την ΚΟ της ΝΔ. Τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Θανάση Παφίλη και η «έκρηξη» του Νίκου Δένδια δρομολόγησαν την απόφαση της διαγραφής με συνοπτικές διαδικασίες.

Εκτός από την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών κοιτώντας τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μέσα στη Βουλή, υπήρξε κι ένας διάλογος που έγινε μεταξύ τους στους διαδρόμους.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πλησίασε τον κ. Δένδια και τον ρώτησε εάν όσα είπε μέσα στην αίθουσα αφορούσαν στον ίδιο. «Υπουργέ για εμένα τα έλεγες αυτά; Γιατί τα είπες;» τον ρώτησε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δένδιας, όπως μετέδωσε το OPEN, οργισμένος ακόμα, στο ίδιο ύφος που είχε και μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, του απάντησε στον ενικό ότι «αυτά που είπες ήταν απαράδεκτα» και έφυγε να πάει προς το γραφείο του.

Αυτός ο διάλογος κράτησε για περίπου 30 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως έδειξε ο κ. Μπογδάνος φαινόταν σαν να μην είχε αντιληφθεί το ατόπημά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ