Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας μας κλείνει το αριστερό μάτι και ο Μεϊμαράκης το δεξί

«Τώρα μας κλείνουν όλοι το μάτι, ο κ. Τσίπρας το αριστερό και ο κ. Μεϊμαράκης το δεξί» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην οποία θα υπάρχει μια προγραμματική συμφωνία τετραετίας για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση. Αν κάποιοι –και απευθύνομαι τόσο στον κ. Τσίπρα όσο και στον κ. Μεϊμαράκη- ανάλογα με το αποτέλεσμα προσπαθήσουν να προφυλάξουν τα οπίσθιά τους και να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους, νομίζω ότι δεν θα βοηθήσει ούτε τη χώρα και δεν θα βοηθήσει ούτε τους ίδιους. Άρα την επόμενη Δευτέρα, θα πρέπει τα κόμματα να συμφωνήσουν σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα βάσει τετραετίας, μια συμφωνία την οποία θα στηρίξουν όλα τα κόμματα που στήριξαν τη συμφωνία, για να βγούμε από το αδιέξοδο. Διαφορετικά, θα ξαναγυρίσουμε σε μία από τα ίδια και το αποτέλεσμα θα είναι γνωστό μετά από τρεις μήνες» υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι: «Εμείς θα είμαστε ο εγγυητής και νομίζω ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν την προσπάθεια της παράταξης μας, και μαζί με την πρόεδρό μας, τη Φώφη τη Γεννηματά, θα εγγυηθούμε ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τη Δευτέρα. Κανένας δεν θα ξεφύγει από την ευθύνη που έχει και θα πρέπει να αναλάβει τα επόμενα χρόνια».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ