Κων. Μητσοτάκης: Όταν είχα πάει στο Ισραήλ…

Κων. Μητσοτάκης: Όταν είχα πάει στο Ισραήλ…

 

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Ισραήλ το 1992 ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σημειώνεται ότι μέχρι προχθές στο Ισραήλ βρισκόταν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς…

O πρώην Πρωθυπουργός (για την ακρίβεια η ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα του στο Facebook) ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες, γράφοντας και τις εξής λεζάντες: 

18.5.1992 Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ αφού έχει προηγηθεί η αναγνώρισή του από την Ελλάδα, μία από τις πρώτες ενέργειες της κυβερνήσεώς του, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και στη δήλωσή του, κατά την επίσημη υποδοχή του στο Ισραήλ. Στη φωτογραφία υπογραφή συμφωνιών Ελλάδας – Ισραήλ από τον έλληνα πρωθυπουργό και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Yitzak Samir.

 

18.5.1992 – Επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στο μνημείο του Ολοκαυτώματος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

 

18.5.1992 Συνάντηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ισραηλινής Δημοκρατίας Chaim Herzog κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ.

σχολίασε κι εσύ