Κόκκαλης στον Realfm 97,8: Τα τελευταία χρόνια σε πολλά πράγματα περιμένουμε φως από την δικαιοσύνη, αλλά φως δεν βλέπουμε

«Έχω δώσει 17 έγγραφα τα οποία αρνείται να δημοσιοποιήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι έγγραφα που αφορούν τις απόψεις της ΕΕ για το δυστύχημα των Τεμπών αλλά και τις απόψεις των ελληνικών αρχών» δήλωσε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και γραμματέας του κόμματος “ΚΟΣΜΟΣ”, Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Σε πάρα πολλά πράγματα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια περιμένουμε φως από την δικαιοσύνη, αλλά φως δεν βλέπουμε. Μπορούμε να μιλήσουμε για την υπόθεση των υποκλοπών, για την υπόθεση της Πύλου, για την υπόθεση των Τεμπών. Νομίζω ότι δεν προχωράμε έτσι καλά και πρέπει να δει η κυβέρνηση ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν οδηγηθεί σε μια έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύουν ότι υπάρχει μία συγκάλυψη πέραν από τις αβελτηρίες και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα στην χώρα μας» σχολίασε.

«Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε το δικό μας πρόγραμμα. Βασίζεται στο ευρωπαϊκό μανιφέστο των Ευρωπαίων Πρασίνων, που υπεγράφη στην Λυών από 45 ευρωπαϊκά κόμματα και το οποίο το προσυπογράφω» είπε ο κ. Κόκκαλης.

«Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε σιγά σιγά να αναδεικνύουμε τους υποψηφίους στο ευρωψηφοδέλτιο, άνθρωποι που είναι από όλους τους χώρους» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ