Κλέων Γρηγοριάδης στο enikos.gr: Έτσι έγινε το ατύχημα με τη μηχανή – «Προανάκριση για τα λιπαντικά στο πάρκινγκ της Βουλής»

Ατύχημα με τη μηχανή του στον υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Βουλή είχε την Πέμπτη ο Κλέων Γρηγοριάδης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Κλέων Γρηγοριάδης: Ατύχημα με μηχανή στο πάρκινγκ της Βουλής

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς συνέβη το ατύχημα. Ήταν 10 το πρωί της Πέμπτης όταν ο Κλέων Γρηγοριάδης έφτασε στο υπόγειο, κλειστό πάρκινγκ της Βουλής.

Κατευθύνθηκε στη θέση όπου υπάρχει το όνομα του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ25, όπου παρκάρουν και οι δύο τις μηχανές τους.

Σύμφωνα με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, «στο ακριβώς διπλανό πάρκινγκ, που ανήκει στον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή υπήρχαν για κάποιο λόγο 2-3 λίτρα διάφανου λιπαντικού που είχε χυθεί και σε ένα τμήμα του δικού μας πάρκινγκ. Καθώς το λιπαντικό δεν είναι από μηχανή εσωτερικής καύσης ή βαλβολίνη, διενεργείται προανάκριση προκειμένου να δούμε τι ακριβώς είναι και πώς βρέθηκε εκεί».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί, καθώς στο σημείο υπάρχει μόνιμα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που καταγράφει τα πάντα, δεδομένου ότι εκεί είναι τα πάρκινγκ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων».

Ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε ακόμη ότι «πιστεύω με σχετική βεβαιότητα ότι πρόκειται για αβλεψία και όχι για κάτι ύποπτο παρά το γεγονός ότι φαντάζει παράξενο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ