«Κλείδωσε» ο ανασχηματισμός – Στις 18:00 οι ανακοινώσεις

Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης θα κάνει σχετικές ανακοινώσεις στις 18.00, σήμερα, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Όπως σχολίαζαν πάντως νωρίτερα σήμερα κυβερνητικές πηγές: «Κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό. Αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν σε συνολικά 7 υπουργεία. Όλα δείχνουν πως έχει κλειδώσει το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη για το υπουργείο Υγείας, ο οποίος είχε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο και επί κυβέρνησης Σαμαρά. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φαίνεται πως μετακινείται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απ’ όπου αποχωρεί ο Γιάννης Οικονόμου. Στο ίδιο υπουργείο είναι πιθανόν να αντικατασταθεί και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Επίσης, για το υπουργείο Εργασίας ακούγεται έντονα ο Κώστας Τσιάρας, ενώ δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος του νυν υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη. Στην κυβέρνηση αναμένεται να μπει και ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος θα παραμείνει κυβερνητικός εκπρόσωπος και θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ