ΚΚΕ: Ο λαός μόνιμα στην εξαθλίωση

Το μήνυμα του γαλλογερμανικού άξονα είναι ξεκάθαρο και θέλει να καταδικάσει μόνιμα τον λαό στην εξαθλίωση... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το μήνυμα του γαλλογερμανικού άξονα είναι ξεκάθαρο και θέλει να καταδικάσει μόνιμα τον λαό στην εξαθλίωση σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ.

Διαβάστε την ανακοίνωση.

«Αυτό είναι το νέο κλίμα που έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έφερνε ο Ολάντ. Η Γαλλία και η Γερμανία, όπως όλα τα καπιταλιστικά κράτη, τρώγονται μεταξύ τους για τη λεία, αλλά είναι όσο ποτέ άλλοτε συντονισμένες κατά των λαών, και του ελληνικού.

Το μήνυμά του γαλλογερμανικού άξονα είναι ξεκάθαρο: Ο λαός να καταδικαστεί μόνιμα στην εξαθλίωση.    

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να διαλέξουν από ποιο δρόμο θα οδηγηθούν στην απόλυτη χρεοκοπία, εντός ή εκτός ευρωζώνης, αλλά να συστρατευτούν για τη μόνη διέξοδο: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.