ΚΚΕ: Η νέα εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» επιβεβαιώνει τους μεγάλους κινδύνους από την παρουσία στο «στόμα του λύκου»

Η φρεγάτα ΥΔΡΑ πριν τον απόπλου για την Ερυθρά Θάλασσα.

Η φρεγάτα ΥΔΡΑ πριν τον απόπλου για την Ερυθρά Θάλασσα. Πηγή: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την επιβεβαίωση των μεγάλων κινδύνων από την παρουσία της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα, τονίζει το ΚΚΕ, με αφορμή τη χθεσινή συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν.

«Η νέα άμεση εμπλοκή της φρεγάτας “Ύδρα” σε πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο του Άντεν επιβεβαιώνει τους μεγάλους κινδύνους που συνεπάγεται η παρουσία της ελληνικής φρεγάτας στο “στόμα του λύκου”, αλλά και την αναγκαιότητα της άμεσης επιστροφής της, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το ΚΚΕ.

Όσο αυτό δεν συμβαίνει, η κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα κόμματα που συναινούν σ’ αυτή την εμπλοκή, αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες» υπογραμμίζει σε σχόλιό του το ΚΚΕ.

Exit mobile version