Κικίλιας: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης το χάος με τα σκουπίδια

“Το χάος που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα με τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών, που απειλούν την δημόσια υγεία, είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε ότι “ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του, με τα ψέματά τους, τις ανέξοδες υποσχέσεις τους και την ανευθυνότητά τους: θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών, εγκλωβίζουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα κοροϊδεύοντάς τους, δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας εν μέσω τουριστικής περιόδου, διαστρεβλώνουν με ωμό τρόπο την πραγματικότητα, γιατί ως συνήθως “αυτοί κυβερνούν, αυτοί αποφασίζουν, αλλά πάντα, κάποιοι άλλοι φταίνε”.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Γιατί, προέχει η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών” επεσήμανε ο κ. Κικίλιας και τόνισε:

“Η Κυβέρνηση οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο πρωθυπουργός οφείλει προσωπικά να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί από το Νόμο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ