Κεγκέρογλου: Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει μπροστά

Κεγκέρογλου: Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει μπροστά

«Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όποτε η δημοκρατική παράταξη δεν ήταν ισχυρή, αυτό είχε να κάνει και με αρνητικά αποτελέσματα για τη χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Γιατί ταυτόχρονα επικρατούσαν ακραίες απόψεις, η πόλωση που ορισμένες φορές ιστορικά εξελίχθηκε και σε εμφύλιο και δυστυχώς έφεραν αρνητικά αποτελέσματα που είχαν μακροχρόνιες επιπτώσεις», συνέχισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

«Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ παίρνει ξανά την πρωτοβουλία, μπαίνει μπροστά και καλεί πρόσωπα που νοιώθουν ότι ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη, κινήσεις, αλλά και κόμματα να έρθουν κοντά και να συγκροτήσουν ξανά το χώρο» τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνοντας ότι αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη και η επιδίωξη, το επόμενο διάστημα, μέχρι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο σχεδιασμός που αναπτύχθηκε στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα υλοποιείται σε κάθε νομό με τη δημιουργία ομάδων διαλόγου και δικτύων για την ανασυγκρότηση πολιτικά του χώρου της δημοκρατικής παράταξης, σημείωσε.

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, αυτή την περίοδο που οργανώνουμε την έξοδο από το πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσουμε με εθνικό σχέδιο αλλαγών, με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να προχωρήσουμε σε μία πορεία, στην οποία τα οφέλη και η ανακούφιση της κοινωνίας θα είναι πλέον ορατά» τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.