Κεγκέρογλου: Τα στοιχεία της “Κελέση” περιλαμβάνονται σε έγγραφο της Τουλουπάκη

Στην εξέταση της “Αικατερίνης Κελέση” από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, “εξετάσαμε την κ. Κελέση η οποία στην ερώτησή μου αν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα, αν τα έχει δει από κοντά, αν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα, αν έχει συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, είπε ότι δεν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα και δεν θέλει να έχει σχέση με πολιτικά πρόσωπα. Αυτή είναι για εμάς μια ουσιώδης απάντηση που θα αξιολογηθεί στην πορισματική μας θέση”.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε σε ποιες καταθέσεις εμμένει η “Αικατερίνη Κελέση” διότι, όπως είπε, “είναι αντιφατικές μεταξύ τους”. Συμπλήρωσε, ότι “η πιο κρίσιμη ερώτηση που ούτε αυτή την συγκίνησε ήταν πως ένιωσε όταν είδε στο βήμα της Βουλής δακρυσμένο τον κ. Πικραμμένο να είναι κατηγορούμενος από την ψευδορκία της. Εκείνη δεν απάντησε”.

Ο βουλευτής είπε πως ανέφερε στην “Αικατερίνη Κελέση”: “Γνωρίζω την ταυτότητά σας αλλά δεν θα την αποκαλύψω. Η κ. Τουλουπάκη που σας διαβεβαίωσε όμως ότι θα σας προστατεύσει, έχει αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Το ονοματεπώνυμο σας περιλαμβάνεται σε τρία έγγραφα, ένα του FBI, ένα εταιρικό έγγραφο και ένα έγγραφο που υπογράφει η ίδια η Εισαγγελέας Διαφθοράς και αναφέρει ότι γνωρίζατε εσείς, με το ονοματεπώνυμό σας, όλο το σχέδιο δωροδοκιών” και συνέχισε: “Τα θέλετε τα έγγραφα να σας τα δώσω; Αν τα θέλετε ρωτήστε τον νομικό σας σύμβουλο να σας τα δώσουμε”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ