Κεγκέρογλου στον Realfm 97,8 για την πρωτοβουλία “Γέφυρα”: Δεν θα διαφέρει πολύ από τη γέφυρα των στεναγμών

Στην πρωτοβουλία ‘Γέφυρα’ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Αυτές είναι μετέωρες γέφυρες, είναι γέφυρες που δεν θα διαφέρουν πολύ από τη γέφυρα των στεναγμών. Πιστεύω ότι δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, απέχουν πάρα πολύ από την πραγματική ζωή οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι κατά τα άλλα είναι επιστήμονες, άνθρωποι της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Η κατάσταση είναι διαφορετική”, είπε ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε:

“Είναι η απόλυτη παραδοχή ότι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ακολουθεί τυχοδιωκτική πολιτική όταν λέει για λογαριασμό του ουσιαστικά ο κ. Μπίστης ότι τους πήρε γιατί χρειάζεται τον αριθμό, ότι είναι δεξιότεροι της Δεξιάς δεν παίζει κανέναν ρόλο και ότι βγαίνει με πολύ θράσος ο κ. Τσίπρας να κατηγορήσει εμάς. Το μόνο που λέει είναι ότι αυτοί θα συνεννοηθούν και θα συνεργαστούν με τον Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που ο ίδιος συνεργάζεται με τους δεξιότερους της Δεξιάς”.

“Θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα η κυβέρνηση, αλλά για εμάς η Γέφυρα το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι ότι μέσω αυτής επανέρχονται. Δεν τον κατηγορώ τον Μπίστη αλλά κάθε φορά που είμαστε εξουσία έρχεται, όταν δεν είμαστε εξουσία ή δεν κινδυνεύει να πάμε φεύγει… Δεν την υποτιμούμε καθόλου αυτή την κίνηση. Εμείς όμως δεν ασχολούμαστε με τις προσωπικές στρατηγικές του καθενός, εμείς καλούμε τους πολίτες, τους δημοκρατικούς ανθρώπους να σταθούν στην παράταξη”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.