Κεγκέρογλου: Με τέτοια υπεράσπιση δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον κ. Παπαγγελόπουλο

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

«Ναι» χωρίς περιστροφές στο αίτημα για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης είπε ο ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις ελάχιστες αναφορές του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είπε χαρακτηριστικά: «Με τέτοια υπεράσπιση κύριε Λάππα, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον κ. Παπαγγελόπουλο».

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου είναι βαρύτατες και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «έκανε γαργάρα» την εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο 2004-2009 .

«Το “αν δεν βάλουμε κάποιους στη φυλακή, δεν θα κερδίσουμε τις εκλογές”, ήταν πολιτικός σκοπός που έπρεπε να εξυπηρετηθεί πάση θυσία» είπε ο κ. Κεγκέρογλου αναφερόμενος στη δήλωση Πολάκη και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με το «Όχι» στην προκαταρκτική δεν θέλει να αποκαλύψει στην αλήθεια.

«Δεν θέλετε να συμβάλετε για να βγει “Όλη η αλήθεια στο φως”, εκτός αν σας τρέφει το ψέμα και σας προστατεύει το σκοτάδι», κατέληξε.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.