Κεφαλογιάννης:Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα

Κεφαλογιάννης:Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα

 

Ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα στην Κομοτηνή οι εργασίες της 9ης Προσυνεδριακής Στάσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, εν όψει του 9ου τακτικού Συνεδρίου του κόμματος που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα.

«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, ώστε να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να αλλάξει την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Κεφαλογιάννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον και υποστηρίζοντας πως η χώρα «έχει πλέον σωστό προσανατολισμό».

Στο προσυνέδριο παρέστησαν και μίλησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο προέδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδριακών Διαδικασιών Φίλιππος Ταυρής, ενώ ακολούθησαν τοποθετήσεις παραγόντων της περιφέρειας. Την προσυνεδριακή διαδικασία παρακολούθησαν επίσης ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, καθώς και βουλευτές της περιοχής. 

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του διαλόγου της 9ης Προσυνεδριακής Στάσης, κλιμάκια βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν χθες τις περιφερειακές ενότητες Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου και είχαν συναντήσεις και συσκέψεις με κοινωνικούς, παραγωγικούς και τοπικούς φορείς.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ