Κεδίκογλου: Θα γίνουν διαρθρωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται

Κεδίκογλου: Θα γίνουν διαρθρωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έγινε στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στη σύσκεψη, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου όλοι οι ηγέτες, όπως είπε, αναφέρθηκαν στην ανάγκη λήψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην ευρωζώνη και αναγνώρισαν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας διάθεση για κάθε βοήθεια.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις της χώρας σχετικά με τη προεδρία. Θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δεν θα είναι για εσωτερική κατανάλωση».

 

Διαβάστε επίσης:

BINTEO-Βενιζέλος: “Και ο ανασχηματισμός μεταξύ των πρωτοβουλιών”

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.