Κεδίκογλου στον Realfm 97,8: Υποχρεωμένη η Αλβανία να δεχτεί Έλληνες εμπειρογνώμονες

“Η ελληνική Πολιτεία να κάνει το χρέος της, δηλαδή να αποστείλει εμπειρογνώμονες. Είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν στην Αλβανία”, είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Είναι υποχρέωση της Αλβανίας και εάν φέρνει προσκόμματα η αλβανική κυβέρνηση τότε μπορούμε να καταφύγουμε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η ιστορία είναι πάρα πολύ περίεργη… Το μόνο βέβαιο είναι ότι η δήλωση Ράμα είναι απαράδεκτη, σε κάθε επίπεδο. Είναι ανατριχιαστική δήλωση από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από έναν Πρωθυπουργό” σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι “η αγωνία ενός που θέλει να δει το μικρό του κόμμα να προχωράει είναι πώς θα τραβήξει τους προβολείς, πώς θα κάνει εντύπωση. Κατανοητά τα κίνητρα, από εκεί και πέρα δεν μπαίνω καν στην ουσία των όσων είπε”.

“Ο κ. Καμμένος επανειλημμένα όπως και ο κ. Τσίπρας έχουν δείξει ότι εργαλειοποιούν την εξωτερική πολιτική, τα εθνικά θέματα με μόνο γνώμονα το εσωτερικό κομματικό τους συμφέρον. Ο κ. Καμμένος τον τελευταίο καιρό είναι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, επειδή βλέπει τα ποσοστά του κόμματός του να έχουν πάθει ολική καθίζηση και να μην έχει πιθανότητα εισόδου στη Βουλή. Με τα δεδομένα αυτά φοβάμαι ότι πρέπει να περιμένουμε τα πάντα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεδίκογλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ