Κεδίκογλου: Να προχωρήσουμε όλοι μαζί

«Δεν θεωρούμε ότι η ΔΗΜΑΡ, είναι απέναντί μας», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA. Υπογραμμίζοντας, ότι «η βούλησή μας είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί». «Θέλω να πιστεύω ότι την προσπάθεια, θα την ολοκληρώσουμε όλοι μαζί», ανέφερε.

Για το αν η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει, στην περίπτωση που η ΔΗΜΑΡ, ψηφίσει «παρών», είπε ότι «είναι κάτι υποθετικό, θέλουμε τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ μαζί μας, να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε  δεν θα χρειαστεί να παρθούν άλλα μέτρα, αφού η χώρα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της στην ευρωζώνη και μετά τη δόση του δανείου, θα μπουν στην οικονομία χρήματα, που θα συνοδευτούν από αναπτυξιακά μέτρα, ενώ θα δημιουργηθεί ένα «ευεργετικό σοκ», για τις επενδύσεις που θα έρθουν από το εξωτερικό.  

Ο κ. Κεδίκογλου, επανέλαβε επίσης, ότι δεν είναι στις σκέψεις του πρωθυπουργού, να γίνει ανασχηματισμός, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Σε λίγη ώρα ξεκινά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ πριν, θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα, οι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ