Καβγάς Βούτση – Σαμαρά στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Βούτσης, την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρώην Πρωθυπουργός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Βουλής ρώτησε τον κ. Σαμαρά πόσα λεπτά χρειάζεται για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του σχετικά με την υπόθεση της Νovartis. H ερώτηση του κ. Βούτση προκάλεσε την ενόχληση του κ. Σαμαρά με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

Ο διάλογος που είχαν είναι χαρακτηριστικός:Βούτσης:Πόσο χρόνο θέλετε για να ολοκληρώσετε;Σαμαράς: Όσο χρειάζεται. Καταγγέλλετε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα;Θα κατέβω όταν τελειώσω.Βούτσης: Να μου πείτε πόση ώρα θέλετε για να ολοκληρώσετε. Δεν σας πίεσα καθόλου. επανέλαβε.Σαμαράς: Κακώς ρωτήσατε τότε.Βούτσης: Το κακώς παρακαλώ πολύ να…

Σαμαράς: Δεν το παίρνω πίσω. Κάκιστα ρωτήσατε.Βούτσης: Σοβαρά ; Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε μέχρι το πρωί; Υπάρχει μια διαδικασία. Και σας παρακαλώ πολύ όχι αυταρχισμό επί της έδρας,. Σας παρακαλώ πολύ. Καταλάβατε; Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε αλλά μετά από άδεια δικιά μου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ