Καβγάς του Μπαλάφα με δημοσιογράφους της ΕΡΤ: Κακώς λέτε επίδομα τη 13η σύνταξη

Ένταση σημειώθηκε στον αέρα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπαλάφα, όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένος αποκάλεσαν “επίδομα” τη 13η σύνταξη.

“Γιατί επιμένετε στη λέξη επίδομα που είναι λέξη του κυρίου Μητσοτάκη; Δόθηκε μία μικρή, πρόσθετη, 13η σύνταξη”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.”Αφού και εσείς που είστε δημόσια τηλεόραση και πρέπει να είστε αντικειμενικοί, λέτε τη λέξη επίδομα, καταλαβαίνετε διάφορα κανάλια που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα . Κακώς χρησιμοποιείτε αυτή τη λέξη για τη 13η σύνταξη” ανέφερε ο κ. Μπαλάφας. Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και είπαν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία της κυβέρνησης, όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε: “Να μην ξαναχρησιμοποιήσε αυτή τη λέξη. Δεν είναι επίδομα”.

“Δεν μπορείτε να μας την επιβάλλετε, ούτε να μας ζητάτε να μην χρησιμοποιούμε όποια ορολογία θέλουμε” απάντησαν εκείνοι.

“Την θεωρώ λανθασμένη . Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ σαφής. Άλλο το επίδομα, άλλο είναι η προσωρινή ενίσχυση και άλλο το μόνιμο μέτρο” είπε ο κ. Μπαλάφας. “Έχετε κάνει λάθος. Μπορούμε να συνεχίσουμε να το λέμε όπως θέλουμε” ανέφεραν οι δημοσιογράφοι, με τον κ. Μπαλάφα να απαντά:”Μπορώ και γω να σας κρίνω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ