Καβγάς Σκουρλέτη με δημοσιογράφους της ΕΡΤ για Πολάκη: «Κόβεστε, είστε εκτός θέματος» – «Θα ήσασταν καλός για αρχισυνταξία»

Έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις», όταν η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου τον ρώτησε ποιες είναι οι εξελίξεις με τον Παύλο Πολάκη και εάν θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την χυδαία επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά δικαστών, δημοσιογράφων και του προέδρου της ΑΑΔΕ.

«Είναι εκτός θέματος, κόβεστε γιατί είστε εκτός θέματος» είπε αρχικά ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «έχω πέντε λεπτά;» με την Χριστίνα Βίδου να απαντά ότι «οι τηλεοπτικές συζητήσεις δεν είναι ποτέ μονοθεματικές. Εγώ δεν κόβομαι από τίποτα, εάν δεν θέλετε να απαντήσετε, τότε κόβεστε εσείς από τον εαυτό σας».

«Έχουν υπάρξει δημόσιες τοποθετήσεις. Έχω μιλήσει στην ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα… Την κάνατε την ερώτηση, η οποία είναι εντός θέματος και σχετίζεται με τα όσα τραγικά συζητάμε για τα Τέμπη. Είναι to the point», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης. «Διακρίνω μία ειρωνεία», είπε η Χριστίνα Βίδου, ενώ παρενέβη και ο συμπαρουσιαστής Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο οποίος ήταν ένας εκ των δημοσιογράφων που στοχοποίησε ο Παύλος Πολάκης. «Αν θέλατε να κάνετε αρχισυνταξία θα ήσασταν καλός» είπε στον Πάνο Σκουρλέτη και η Χριστίνα Βίδου πρόσθεσε «θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θυμώσατε που σας έκανα αυτή την ερώτηση».

«Δεν θύμωσα, απλώς το βρήκα πολύ αστείο» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Πάντως εμείς δεν γελάσαμε», σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, που ήταν, επίσης, καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ απάντησε πως «αν θεωρείτε αστεία όσα είχε γράψει σε αναρτήσεις του ο κ. Πολάκης, όχι… Νομίζατε ότι μπορούσατε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν…».

«Έχω το δικαίωμα να το χαρακτηρίσω ως τέτοια; Διαμορφώνετε συνειδήσεις, σας λένε τέταρτη εξουσία. Έχετε συνείδηση αυτού του ρόλου; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης. «Αυτό που λέτε είναι άστοχο και άκομψο, ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη», συνέχισε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική; Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ την ΕΡΤ την ξέρω πλουραλιστική» ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον δημοσιογράφο να του απαντά «όχι σε μένα αυτά, την έζησα την ΕΡΤ και πριν. Μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα».

«Το ‘όχι σε μένα αυτά’ είναι μαγκιά» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος σχολίασε πως «πριν η μαγκιά περίσσευε, από εσάς».

Δείτε βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ