Καβγάς Κασιδιάρη – Τσακνή για την ΕΡΤ στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα είχε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της ειδικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της ΕΡΤ.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ γιατί δεν προβάλλονται τοποθετήσεις βουλευτών του κόμματος στην κρατική τηλεόραση και δεν καλούνται στελέχη της Χ.Α. σε εκπομπές, με την κατάσταση να ξεφεύγει μετά την αναφορά του κ. Τσακνή σε δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής για τα περιστατικά με τα παιδιά των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης ανέφερε ότι βουλευτές της Χ.Α. χαρακτήρισαν «αλήτες τα προσφυγόπουλα του Ωραιοκάστρου» για αυτό δεν μεταδόθηκαν οι τοποθετήσεις των βουλευτών, καθώς επρόκειτο, βάσει του κ. Τσακνή, για ρητορική μίσους. Τα αίματα άναψαν, υπήρξαν αντεγκλήσεις με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο, όταν ο κ. Τσακνής δεχόμενος σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στη μη μετάδοση τοποθέτησης του βουλευτή την 25η Μαρτίου λόγω της απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ερωτηθείς για το τι κάνει για τις απεργίες της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΕΡΤ απάντησε «Τι να κάνω; Να φέρω τα ΜΑΤ να τους βάλω να δουλέψουν. Αυτά ανήκουν σε άλλα καθεστώτα, τα οποία υποστηρίζετε με φανατισμό».

Ο κ. Κασιδιάρης απάντησε ότι «να σας πω και εγώ τι έχω υποστεί» με τον κ. Τσακνή να λέει: «Εγώ να σας πω τι έχω υποστεί επί της Χούντας» μιλώντας προς το τέλος της τοποθέτησης του για «ξυλοδαρμούς Ελλήνων πολιτών από εσάς».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ