Κατσίκης στον Realfm 97,8 για τον Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική: Η παράνομη βία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με νόμιμη βία

Στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.

“Ήταν μία εξέλιξη, η οποία ουσιαστικά στηρίχθηκε σε επιλογές. Η πρώτη επιλογή ήταν του κ. Κοτζιά ο οποίος επέλεξε να υποβάλει την παραίτησή του. Η επιλογή του Πρωθυπουργού ήταν να την κάνει αποδεκτή. Ακούσαμε εκατέρωθεν δηλώσεις αναφορικά με το θέμα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίκης και πρόσθεσε:

“Πέραν των δηλώσεων Κοτζιά και πέραν βέβαια της πρότασης του πρώην υπουργό Εξωτερικών να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής. Εφόσον το ζητά ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος κατά τα άλλα δεν θέλει ο ίδιος να το αποκαλύψει, δημιουργείται ένα ερωτηματικό. Από τη μία προτείνει να βγει, από την άλλη δεν θέλει ο ίδιος να αποκαλύψει το περιεχόμενο της παραιτήσεως του. Προβληματίζει λιγάκι”.

Αναφερόμενος στην ανακατάληψη χώρου της Φιλοσοφικής Σχολής από μέλη του Ρουβίκωνα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε μεταξύ άλλων: “Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά θα πρέπει να τελειώσουν. Η παράνομη βία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με νόμιμη βία. Η παρέμβαση των Αρχών καθίσταται πλέον επιβεβλημένη και από εκεί και πέρα η πολιτική απέναντι σε συλλογικότητες τέτοιων αναρχικών ομάδων και άλλων που αποτελούν παρακλάδια και όλοι μαζί αμαυρώνουν την εικόνα της κοινωνίας θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίζεται με τρόπο ώστε αυτό το κακό να σταματήσει”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ