Κατσίκης: Δεν περνάει η Συμφωνία των Πρεσπών από το σκοπιανό κοινοβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

“Το δημοψήφισμα δεν έχει νομική επιρροή στην εξέλιξη των όρων της σύμβασης. Δεν είναι έγκυρο το δημοψήφισμα διότι είχε μεγάλη αποχή” δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

“Δεν θα πάρει τους ψήφους που χρειάζεται από το σκοπιανό κοινοβούλιο για να προχωρήσει τη διαδικασία” ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Κατσίκης, ο Ζάεφ έχει πλέον πρόβλημα, γιατί είναι φανερό πως οι πολίτες των Σκοπίων δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς του.

Ο κ. Κατσίκης επανέλαβε ότι σε αφορά τους ΑΝΕΛ, η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι κάκιστη και επέμεινε ότι η θέση του κόμματος του παραμένει σταθερή και σε περίπτωση που η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην ελληνική Βουλή, οι ΑΝ.ΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την Κυβέρνηση πριν έρθει σε αυτή η συμφωνία ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει με ψήφους άλλων κομμάτων ή ανεξάρτητων βουλευτών.

Ερωτηθείς για το αν αύριο κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από τον κ. Παπαχριστόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το Σκοπιανό και σε περίπτωση που η θέση του είναι διαφορετική από αυτή των ΑΝ.ΕΛ να παραδώσει την έδρα του, απάντησε ότι δεν έχει ούτε αυτή την πληροφόρηση, αλλά ούτε αυτή την αίσθηση.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ