Κατρίνης στον Realfm 97,8: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κινδυνεύσουν με κλείσιμο

«Δεν προσφερόμαστε για βολικός κυβερνητικός εταίρος και είναι ένα μήνυμα προς τη ΝΔ αλλά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ξεκαθαρίσαμε ότι έχουμε αυτοδύναμη πορεία και στρατηγική» δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα. 

«Το ΠΑΣΟΚ είναι στην αντιπολίτευση και πρέπει να ασκούμε σκληρή κριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα. Αυτοί που μας κατηγορούν ότι είμαστε δορυφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές αγνοούν ότι σε κάθε αντίθεσή μας έχουμε και μια αντιπρόταση» συμπλήρωσε.

«Οι πολίτες πρέπει να μιλήσουν» σχολίασε. «Είμαστε αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα» τόνισε ο κ. Κατρίνης.

«Δεν είναι θέμα κόντρας, αλλά αντίληψης και προσέγγισης της πραγματικότητας και των αναγκών. Ένας πρωθυπουργός που εξαγγέλλει μέτρα αλλά αφήνει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εντελώς εκτός οποιουδήποτε μέτρου στήριξης, προφανώς αγνοεί ότι αυτή τη στιγμή η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με χαμηλούς τζίρους, χρέη του παρελθόντος και μεγάλα κόστη – ενεργειακά και λειτουργικά- θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης το επόμενο διάστημα» περιέγραψε.

«Θα κινδυνεύσουν με κλείσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται και αυτό δεν είναι κινδυνολογία» πρόσθεσε.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ