Κατρίνης στον Realfm 97,8: Λογικό να υπάρχει αναδιάταξη δυνάμεων και στο ΚΙΝΑΛ όπως έγινε και στην κυβέρνηση

“Το ζητούμενο είναι να ανοίξει η αγορά το συντομότερο δυνατόν, να έχουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες στην οικονομία και κυρίως στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και το λιανικό εμπόριο που πληττονται περισσότερο” δήλωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

“Το πρώτο εξάμηνο θα είναι πολύ δύσκολο, φοβάμαι ότι οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι πολύ μεγαλύτερες” πρόσθεσε.

“Η κοινωνία εμφανίζεται να μην είναι ικανοποιημένη από την διαχείριση της κρίσης. Δεν νομίζω ότι είναι άδικη αυτή η αποτίμηση, από την άποψη ότι η κυβέρνηση άργησε να στελεχώσει τις ΜΕΘ με γιατρούς και νοσηλευτές, υπήρχε ένας εφησυχασμός ότι ξεπεράσαμε την κρίση και ότι πάμε για εξομάλυνση της αγοράς και της οικονομίας” σημείωσε.

“Στόχος είναι να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ στις καρδιές των πολιτών που το ψήφιζαν, το στήριζαν και το πίστεψαν για πολλές δεκαετίες. Μαζί με τον αυτονόητο στόχο να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες λόγω της πανδημίας και των οικονομικών συνεπειών αυτής της κατάστασης, που τώρα αρχίζουν να φαίνονται και θα είναι ραγδαίες. Είναι λογικό να υπάρχει μια αναδιάταξη δυνάμεων και στο Κίνημα Αλλαγής, όπως έγινε και στην κυβέρνηση πριν από μια εβδομάδα αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ πριν από δύο μήνες. Είμαστε 22 βουλευτές όλοι κι όλοι. Είμαστε όλοι ταγμένοι σε έναν συλλογικό στόχο και μια κοινή προσπάθεια. Όλοι πάνω από όλα βάζουμε τον κεντρικό στόχο μπροστά που είναι να πείσουμε τους πολίτες και να τους φέρουμε κοντά μας” περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ