Καταθέτει η “σκιά” του Παπακωνσταντίνου

Καταθέτει η “σκιά” του Παπακωνσταντίνου

Το κατώφλι της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ», αναμένεται να περάσει σήμερα η συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Λεμονιά Παπαδάκου.

Η κα Παπαδάκου ή η “σκιά” του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όπως την αποκαλούν, σύμφωνα με τον Real Fm, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής στις έξι το απόγευμα. Στην κατάθεσή της στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, είχε κρατήσει αποστάσεις από τον πρώην υπουργού Οικονομικών, λέγοντας ότι η ίδια δεν γνώριζε κάτι για την υπόθεση της λίστα «Λαγκάρντ».

Όσον αφορά στο στικάκι με τη λίστα, σήμερα ή το αργότερο εντός της εβδομάδας, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους ένα αντίγραφο από το στικάκι που ήρθε πρόσφατα από τη Γαλλία.

Ωστόσο, δεν δέχονται όλοι οι βουλευτές να λάβουν το αντίγραφο καθώς, αυτό το οποίο υποστηρίζουν είναι ότι δε θέλουν να χρεωθούν τυχόν διαρροές. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, τόσο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής, όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι θα λάβουν κανονικά το αντίγραφο της λίστας «Λαγκάρντ».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το στικάκι ποιος θα το πάρει;

Ρήγας: Δεν είπα ποτέ ότι με πλησίασαν επιχειρηματίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ