Καταγγελίες του Καμμένου κατά της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά – ΒΙΝΤΕΟ

Στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας την ότι “πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια”.

“Έβαλε νερό στο κρασί της” ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι “οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να είχαν πάει στην Ολομέλεια”. Στο ερώτημα αν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε “δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ”.

“Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση” συμπλήρωσε. “Δεύτερον, μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ’ ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά” συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης 

Αποζημίωση 40 εκατ. ευρώ από τη Rheinmetall

Ο Αλέξης του Καμμένου έσπασε το αριστερό του χέρι – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.