Καταγγελία Σπίρτζη: Κυκλώματα έκαναν σαμποτάζ στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ

Βαρύτατες καταγγελίες για σαμποτέρ του έργου του ΟΑΣΑ έκανε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου παρουσίασε στοιχεία και πορίσματα για τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για πάρτι στον ΟΑΣΑ, ενώ αναφερόμενος στο πόρισμα για την ΟΣΥ μίλησε για δράση «κυκλωμάτων» που σαμποτάρουν το έργο των αστικών συγκοινωνιών.

«Ξαφνικά φύσηξε Βοριάς και αρρωσταίναν τα λεωφορεία» είπε ο κ. Σπίρτζης.

«Υπάρχουν κυκλώματα που σαμποτάρουν τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών. Πρώτη φορά το ακούτε;» συμπλήρωσε απευθυνόμενος τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε ότι πλέον το θέμα θα το αναλάβει η δικαιοσύνη. «Από δω και πέρα, θα ακολουθήσει η δικαστική διαδικασία» διεμήνυσε σε κάθε ενδιαφερόμενο.

“Έχουμε μια αλματώδη αύξηση των οχημάτων που χωρίς κανέναν λόγο χαρακτηρίστηκαν έτσι, ώστε να μην κυκλοφορούν. Ξαφνικά, από 100 βλάβες την ημέρα, σε δέκα ημέρες φτάνουμε τις 237. Αποδεικνύεται ότι σε λεωφορεία που έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας υπήρχε σαμποτάζ από μέσα, δηλαδή χτύπημα με σφυρί στα τακάκια ενός λεωφορείου” τόνισε.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ