Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την απόπειρα προπηλακισμού κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Ένας κάτοικος Αλεξανδρούπολης προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα όταν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του να προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, Γιώργο Καϊσα, Δημήτρη Ρίζο και Νατάσα Γκαρά, διαμαρτυρόμενος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο συλληφθείς, λίγο μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, η ΝΟΔΕ Έβρου εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο διαχωρίζει τη θέση της από τη συμπεριφορά που επέδειξε ο συλληφθείς και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την οργάνωσή μας. Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Καταδικάζουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από οποιονδήποτε…».

Επίσης, σε σχετική ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου τονίζει: «…Καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μέλους της Ν.Δ. να προπηλακίσει τους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, την 25η Ιανουαρίου 2019. Πολύ αργά η Ν.Δ. στο Νομό καταδικάζει τις ενέργειες του στελέχους της, προσπαθώντας να αποσείσει την ακροδεξιά της στροφή που καλλιέργησε τέτοιες λογικές. Η Ν.Δ. οφείλει να πει καθαρά στους πολίτες αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.