Καστανίδης στον Realfm 97,8: Θα επιμείνω μέχρι τέλους – Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις

Ο Χάρης Καστανίδης μίλησε για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

“Υπάρχουν συνεχείς αντιφάσεις στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα” σχολίασε.

“Θα επιμείνω μέχρι τέλους. Αυτά περί δημοσκοπήσεων, θεωρώ ότι ένας πολιτικός δεν πρέπει να άγεται και να φέρεται από δημοσκοπικές προσπάθειες, γιατί πρέπει να έχει τις ιδέες και τις απόψεις του και με αυτές να επιμένει μέχρι τέλους. Οι δημοσκοπήσεις συχνά αποτελούν μέσα χειραγώγησης της κοινής γνώμης” περιέγραψε.

“Eνώ άρχισαν να βγαίνουν διάφορες δημοσκοπήσεις που κάνουν διάφορες ταξινομήσεις και υποδείξεις για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί η κοινή γνώμη. Ακολούθησε μια σειρά ανακοινώσεων από συστημικά ΜΜΕ. Αφού βγάλαμε πρώτα και στήσαμε τις δημοσκοπήσεις, τώρα έρχεται το τηλεοπτικό κανάλι και λέει “με βάση τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων θα παρουσιάσουμε συνεντεύξεις των τριών πρώτων υποψηφίων”. Άλλο τηλεοπτικό κανάλι προσπαθούσε να κάνει κατανομή χρόνου με βάση αυτά. Ένας υποψιασμένος πολίτης θέλω να πιστεύω ότι παραμένει υποψιασμένος” πρόσθεσε ο κ. Καστανίδης.

“Λαμβάνω μέρος για να περάσω στον δεύτερο γύρο. Ούτε πρόκειται να ζητήσω υποστήριξη από κάποιον από τους συναδέλφους μου αν περάσω στον δεύτερο γύρο, ούτε πρόκειται να δώσω” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ