Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: «Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του»

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγησή του κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ πρότεινε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από πέντε αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες», ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος.

«Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέροντας το κλίμα από την συνεδρίαση, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ