Κασσελάκης σε Γεωργιάδη: «Βρε Άδωνι» – Απαντά με νέα ανάρτηση για το βίντεο των «100.000 ευρώ»

Απάντηση στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει με καυστικό τρόπο την εκτίμηση που έκανε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι το βίντεο του κ. Κασσελάκη στο TikTok, με το τελευταίο κούρεμα και ξύρισμα πριν πάει φαντάρος στην Θήβα, «έχει κοστίσει 50.000 – 100.000 ευρώ».

Στο νέο βίντεο, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να παρακολουθεί τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο. Δουλειά πολλή. Πάρα πολλή δουλειά. Μακιγιέζ, φωτογράφο» είπε ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική εκπομπή για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με τις τελευταίες ώρες πριν από τον στρατό.

«Στη ζωή ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει 50.000 – 100.000 ευρώ», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

«Αυτό το κινητό ήταν. Βρε Άδωνι» απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: «200 ευρώ έκανε το βίντεο και μου πήρε λιγότερο από μια ώρα με το κούρεμα μέσα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε και στο σχόλιο συνεργάτιδάς του, η οποία χαριτολογώντας του είπε πως θα αλλάξει εργοδότη και θα πάει στον Γεωργιάδη.

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ