Κασσελάκης: «Να σας πως ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι;» – Το βίντεο για την «εισαγόμενη ακρίβεια» και τα «κυβερνητικά ψέματα»

Με ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο ζήτημα της ακρίβειας, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τον «μύθο» της «εισαγόμενης ακρίβειας».

«Να σας πως ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι; Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μία χώρα με εισαγόμενη ακρίβεια μέχρι που βγήκαν τα επίσημα στοιχεία από την Eurostat» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αρχή του βίντεο.

Συνεχίζοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει: «Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας».

«Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του. Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ