Κασσελάκης: Καλώ τον Μητσοτάκη να διαγράψει τον Συρίγο μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό

Την διαγραφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άγγελου Συρίγου ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μέσω ενός βίντεο-μήνυμα που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ο κ. Μητσοτάκης «αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι “λαγός” του».

Ακόμη, ο κ. Κασσελάκης χαρακτηρίζει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ως «μουσικές καρέκλες, μετακινώντας φθαρμένους υπουργούς στα υπουργεία στα οποία απέτυχαν παλιότερα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο Πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;

Δείτε μαζί μου το βίντεο που ακολουθεί.

-Βουλευτής Συρίγος 2020: «Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή».
-Βουλευτής Συρίγος 2024: «Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία».

Τι άλλαξε; Ποιος ζητάει εδώ και χρόνια την αναθεώρηση της Συνθήκης; Ο Ερντογάν. Ποιος του κάνει αβάντα; Ο βουλευτής της ΝΔ.

Το πράγμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του.

Κι όσο κι αν παίζει τις μουσικές καρέκλες μετακινώντας φθαρμένους υπουργούς στα υπουργεία στα οποία απέτυχαν παλιότερα, να ξέρει ότι υποχωρήσεις και υποκλίσεις δεν πρόκειται να περάσουν στα κρυφά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Πατριωτική Αριστερά, θα είναι εδώ, απέναντί τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ