Κασσελάκης για την επανεκλογή της Φον Ντερ Λάιεν: «Θα κάνει ό,τι και ο Μητσοτάκης»

Στέφανος Κασσελάκης

Στην επανεκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αναφέρεται με ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ασκώντας παράλληλα κριτική στον πρωθυπουργό.

“Λογικό να την χειροκροτεί ο Μητσοτάκης”

“Είναι πολύ λογικό να χειροκροτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επανεκλογή της Ursula Von Der Leyen στη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”, αναφέρει ο κ. Κασσελάκης και προσθέτει: “Η επανεκλογή της σημαίνει άλλα πέντε χρόνια:

Ό,τι κάνει και ο κύριος Μητσοτάκης στην Ελλάδα δηλαδή”.

Καταλήγοντας υπογραμμίζει: “Χρέος όλων των προοδευτικών δυνάμεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι να επαναφέρουμε την ελπίδα και να υπερασπισθούμε τις κοινές ευρωπαϊκές μας αξίες: Με δημοκρατικούς αγώνες, συγκλίσεις σε κοινά αιτήματα για την ενίσχυση των αδυνάμων και φυσικά με την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Δείτε την ανάρτηση:

Exit mobile version