Κασσελάκης: Δείτε τι λένε στην Ευρώπη για τους ελληνικούς θεσμούς – Δεν είναι απλή απαξίωση, είναι εξευτελισμός

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη λειτουργία των θεσμών στη χώρα μας, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές και την ελευθερία του Τύπου σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζει πως «οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει αρχικά: «Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας. Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς. Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας: «Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας. Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ