Κασσελάκης από Θήβα: «Εγείρονται ερωτήματα από την υπόθεση Ασημακοπούλου» – Οι selfies και οι τελευταίες αγορές πριν παρουσιαστεί

Στην Θήβα, όπου θα υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του, έφτασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν παρουσιαστεί στις 4 το απόγευμα, έκανε μια βόλτα στην πόλη, συνομίλησε με πολίτες, ενώ πήγε σε κατάστημα οπτικών προκειμένου να αγοράσει φακούς επαφής.

Στην κεντρική πλατεία τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής. Πολλοί τού φώναζαν «Καλός πολίτης», ενώ άλλοι τού έλεγαν «τιμή μας». Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε μια σύντομη ομιλία, ενώ έβγαλε selfies με μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στην Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» και πρόσθεσε για τα αγροτικά:

«Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί».

Στέφανος Κασσελάκης- Θήβα

Αναφορά έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης, «αυτό που έχει γίνει αυτή τη στιγμή με την παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και τις παραιτήσεις στο ΥΠΕΣ, εγείρει πολλά ερωτήματα για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για τον τρόπο που λειτουργεί το Υπουργείο Εσωτερικών. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αριστεία αυτή η κατάσταση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ