Καρατζαφέρης: Ο Κασσελάκης και ο Ντάνος είναι πρόσωπα του lifestyle

Παρέμβαση στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας το πρώτο τρίμηνο της μετεκλογικής περιόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Νομίζω ότι το βασικό σχόλιο είναι αυτό που είχε πει ο Καραμανλής πριν από πολλά χρόνια: “Έξω πάμε καλά, μέσα δεν πάμε καλά”. Στα εθνικά θέματα πάμε καλύτερα από κάθε άλλη περίοδο και το ξέρουν όλοι… Φαίνεται από την πολιτική της Τουρκίας, που είναι πλέον αμυντική. Άρα εκεί, τα πήγε πολύ καλά ο Μητσοτάκης», είπε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι: «Εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ουσιαστική αντιπολίτευση, μην κοροϊδευόμαστε. Μία αντιπολίτευση που έχει και είναι και σκληρή, είναι η ίδια η φύση. Τεράστιες φωτιές τον Αύγουστο, τεράστιες πλημμύρες τον Σεπτέμβριο κι όλα αυτά σημαίνουν αγανάκτηση στο εκλογικό σώμα. Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση. Δεν ήταν ο Μητσοτάκης και ήταν οποιοσδήποτε άλλος από αυτούς του πολιτικούς αρχηγούς… Θα ήταν τα πράγματα καλύτερα; Όχι. Υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν αστοχίες και δυστυχώς υπάρχουν και κάποιες λάθος επιλογές. Οι περισσότερες είναι σωστές και θα φανεί στο μέλλον».

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Έχω την αίσθηση τώρα, που είναι ο νέος αρχηγός προερχόμενος από τη… Μέκκα του Σοσιαλισμού, από τα ιδιωτικά αμερικανικά πανεπιστήμια, θα εφαρμόσει όλους αυτούς τους κανόνες του Σοσιαλισμού (…). Ας μην γελιόμαστε. Μπροστά έχουμε ένα νέο πρόσωπο που σηματοδοτεί μία νέα κατάσταση. Άκουσα πολλά σχόλια. Άλλοι καλά, άλλοι κακά… Αυτό που άκουσα όμως από τον μανάβη της γειτονιάς μου με εξέπληξε: “Μου λέει πώς βλέπεις τον Κασσελάκη;” “Λέω ο χρόνος θα δείξει” και μου απαντάει: “Είναι γιαλαντζί”. Με το “γιαλαντζί, εννοούσε ότι δεν είναι αυθεντικός σε αυτά τα οποία λέει ή υπηρετεί και νομίζω ότι αυτό αρχίζει να φαίνεται, να “ροδίζει”».

Ο Κασσελάκης και ο Ντάνος είναι πρόσωπα του lifestyle

Σχετικά με το πως εξηγεί ότι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώριζαν ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει το κόμμα και αν πιστεύει ότι έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Κι ο Ντάνος όταν βγήκε από το Survivor δεν ήταν τίποτα, μετά έγινε ο super ήρωας της χώρας. Και οι δύο είναι πρόσωπα της επικαιρότητας, του lifestyle.

Εγώ θέλω να δω τον κ. Κασσελάκη σε πραγματική μάχη. Αποφεύγει. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να αντιπαραταχθεί. Πιστεύω ότι έχει κάποιες ελλείψεις. Αυτό που παρουσιάζει στον ελληνικό λαό, εκτός από μία μερίδα ανθρώπων που επωφελούνται από την παρουσία του, δεν έχει πείσει το σύνολο του ελληνικού λαού.

Λες δεν συμφωνώ με αυτά που λέει ο Κουτσούμπας, αλλά ο Κουτσούμπας έχει δομή, μία σαφήνεια, μια πραγματικότητα σε αυτό που υπηρετεί. Ο κ. Κασσελάκης είναι λίγο εδώ πατάω, εκεί βρίσκομαι. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον φέρει στα ίσια», είπε κλείνοντας ο κ. Καρατζαφέρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ