Καπερνάρος: Οι ‘Έλληνες δεν μάθαμε ποτέ τι πληρώσαμε στους Ολυμπιακούς

Καπερνάρος: Οι Έλληνες δεν μάθαμε ποτέ τι πληρώσαμε στους Ολυμπιακούς

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή, Μαίρης Πολλάλη, με αφορμή τις αποκαλύψεις της Realnews για τα Ολυμπιακά Ακίνητα και την αξιοποίησή τους.

«Καμία από τις εκτιμητικές εταιρείες και τα ύψη των ποσών που εισπράττουν δεν έχουν γνωστοποιηθεί σε κανέναν. Είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη γη που κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο λαός δεν γνωρίζει πόσο τους στοίχησε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ένα ηλίθιο τόλμημα. Είμαι προκατειλημμένος, ότι αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έγιναν για να κάνουν πλιάτσικο πολλοί υπουργοί. Ήξεραν ότι θα ληστέψουν στα δημόσια ταμεία. Τους έκαναν για να καταστρέψουν και να κάνουν πλιάτσικο, ως κοινοί κλέφτες, ως κοινοί λωποδύτες, γι αυτό ψήφισαν και τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

«Δεν ορίζει τίποτα το Ελληνικό κράτος, παρά μόνο αυτοί που εκτελούν εντολές. Και λιγότερο θα πουληθούν αν έρθει μια πρόταση. Αυτό το καθορίζουν τα μνημόνια και ο εφαρμοστικός νόμος του 2011. Όσο θέλουν θα πουλήσουν. Κανείς δεν τολμά να μιλήσει διότι έχουν υπογράψει ότι εδώ έχει να κάνει με τους έξω που ορίζουν το ΤΑΙΠΕΔ. Είναι θέμα χρόνου το ΤΑΙΠΕΔ να πάει στο εξωτερικό. Θα πάνε εκεί και θα πουλάνε ότι θέλουν, όσο θέλουν σε όποιους θέλουν», πρόσθεσε.

«Αυτοί το ήξεραν. Όταν παραγράφεται ένα κακουργηματικό έγκλημα σε 3,5 χρόνια. Αυτοί ήξεραν και τα έκαναν. Βλέπετε να κουνιέται κανένας; Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά και να εφησυχάζουμε; Έχει συμμετοχή στην ευθύνη αυτή και ο έλληνας πολίτης. Πρέπει και αυτός να συμβάλει. Να συμμετάσχει. Πρέπει να ενεργήσουμε», σχολίασε ακόμα ο κ. Καπερνάρος, ενώ σε σχέση με το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, επισήμανε:

«Πρέπει να δημιουργηθεί μια παράταξη που θα σκέφτεται τα συμφέροντα των παιδιών τους και τα δικά τους. Τέρμα ο εξευτελισμός του ¨Έλληνα πολίτη. Τέρμα η χλεύη ακόμα και από τους σκοπιανούς. Τέρμα αυτός ο περίγελος. Την έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και θα κάνουμε την κίνηση να την επανκατακτήσουμε».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ