Κανέλλη: Οι λόγοι της Χ.Α. είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα

Κανέλλη: Οι λόγοι της Χ.Α. είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα

 

Κατάθεση και από την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη έχουν λάβει οι Εφέτες Ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου που διενεργούν την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση. Η κυρία Κανέλλη κλήθηκε όπως και άλλοι συνάδελφοί της από άλλα κόμματα να δώσει στοιχεία για την συμπεριφορά των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, σε βάρος της οποίας είχε βιαιοπραγήσει κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης , κατέθεσε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπηλακίζουν και υβρίζουν εντός της Βουλής. Η βουλευτής έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία αλλά και βίντεο που κατά την άποψή της αποδεικνύουν τον συγκροτημένο εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε επίσης στην επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα για την οποία είπε ότι υπήρξε προαναγγελία ενώ έδωσε στοιχεία για σειρά επιθέσεων της οργάνωσης σε απεργίες.

Όπως κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ «Κινούνται σε σχηματισμό διμοιρίας. Οι λόγοι τους είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα» και τόνισε ότι «βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με Αλβανούς εθνικιστές». Η βουλευτής επεσήμανε στις δικαστικές λειτουργούς ότι η Χρυσή Αυγή φέρεται να ευθύνεται για την εισβολή στο σπίτι της στις 27/01/2013 σε συνεργασία με Αλβανούς συνεργούς».

 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ