“Κανείς πολιτικός δεν θα το έκανε”

“Η Αστυνομία δεν είναι σάκος του μποξ όπως θέλουν να την κάνουν κάποιοι, αλλά σύμμαχος του πολίτη”, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β’ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με τη βοήθεια που παρέχουν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μοιράζοντας σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη δωρεάν τρόφιμα και μερίδες φαγητού που δεν καταναλώνονται στο εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου.

“Εμένα δεν μου προξενεί εντύπωση. Τους ζω κάθε μέρα από κοντά, και ξέρω, όπως ξέρω και το πόση δυστυχία υπάρχει στην πόλη μου εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ”, αναφέρει ο κ. Βελόπουλος, προσθέτοντας:”Δεν πιστεύω πως κανείς πολιτικός θα σκεφτόταν να κάνει αυτό που κάνουν οι Αστυνομικοί μας, και αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν και το θράσος να μας παρουσιάζονται σαν πυροσβέστες που μας έσωσαν από την φωτιά. Γιατί αυτοί δεν ζουν με τους πολίτες, αλλά μακριά από τους πολίτες. Αντίθετα οι γυναίκες και οι άνδρες της Αστυνομίας μας είναι κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη”. Ο κ. Βελόπουλος τονίζει ότι, όπως γνωρίζει, πλέον το εστιατόριο του μεγάρου γεμίζει, καθώς έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός όσων σιτίζονται στο εστιατόριο για οικονομικούς λόγους.

“Αυτή είναι η αστυνομία μας. Δεν είναι οπαδοί ναζιστών, ούτε ρατσιστές και για αυτό μας κάνουν περήφανους. Εγώ από την πλευρά μου, όπως κάνει και σύσσωμος ο ΛΑΟΣ δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι στο πλευρό τους”, καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.     

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ