Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία δεσμευθήκαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών – ΒΙΝΤΕΟ

“Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις, όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή. Είναι αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη, ότι προχθές το βράδυ, έγινε ένα πραξικόπημα”, δήλωσε αρχικά  έξω από τη βουλή μετά την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε. Εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων. Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται και συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν να πέσει η κυβέρνηση. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει πραξικόπημα. Η κυβέρνηση αυτή έχει την εντολή του ελληνικού λαού. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στο εξωτερικό ,βλέποντας εγκάθετους να προσπαθούν να ανατρέψουνε ακόμα και την απόφαση της Παρασκευής», είπε ακόμα και πρόσθεσε:

«Εμείς, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα στηρίξουμε τον πρωθυπουργό και θα ψηφίσουμε τα μέτρα για τα οποία είχαμε δεσμευθεί στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και όχι άλλα μέτρα, τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει και με τους ευρωπαίους εταίρους μας».

«Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι το οποίο θέλει στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη τον Τσίπρα και μαζί με το σύνολο το ελληνικού λαού», είπε ακόμα ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού, είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα. Αυτοί που θέλουν να αντικαταστήσουν την εκλεγμένη κυβέρνηση με μία κυβέρνηση ημετέρων».

Όπως είπε, «θα προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για να χτυπηθεί στην Ελλάδα αυτό το σύστημα των ολιγαρχιών. Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ. Θα καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών, που έπαιρναν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Σημείωσε ότι με απόφαση της κυβέρνησης, «ο υφυπουργός ο Τέρενς Κουίκ, αναλαμβάνει υπεύθυνος για τη διαφθορά. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

Σε ερώτηση για το τι θα ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αν έρθουν τα μέτρα σε ένα άρθρο, είπε:

«Θα ψηφίσουμε ανάλογα με αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει. Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το σκίτσο της Telegraph με τους πιστωτές θεούς του Ολύμπου – ΦΩΤΟ

Αλλαγές σε μισθούς και επιδόματα

Μικρή πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ