Καμμένος: Θα αποκατασταθεί το σύνταγμα και η δημοκρατία

Καμμένος: Θα αποκατασταθεί το σύνταγμα και η δημοκρατία

Μήνυμα προς όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης έστειλε ο Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του από την εκδήλωση για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ.

 Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε την στήριξή του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τόνισε πως τα στελέχη του κόμματός του δεν εμφανίστηκαν και δεν θα εμφανιστούν στον νέο φορέα ραδιοτηλεόρασης.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός που απεύθυνε ο κ. Καμμένος από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής,

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που το καθεστώς έδωσε εντολή να καταλάβουν τη Δημόσια Τηλεόραση και να κάνουν μια ελεύθερη φωνή να σωπάσει.

Ένας χρόνος που κρατούν ακόμη ανοιχτή την δήθεν ΕΡΤ, την ψευδοΕΡΤ την οποία άνοιξαν φυλασσόμενη με τα ΜΑΤ. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι όσα ΜΑΤ και να βάλουν, όσες δυνάμεις καταστολής και αν ενεργοποιήσουν, ο λαός είναι ισχυρότερος και είναι ισχυρότερος ο λαός όταν είναι ενωμένος.

Οι απολυμένοι, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ κρατήσατε όρθιοι. Κρατήσατε όρθιοι παρότι υπήρχαν προσκλήσεις, εκβιασμοί, εξαγορές. Αρνηθήκατε να γονατίσετε και αποτελείτε το παράδειγμα για τον ελληνικό λαό. Το παράδειγμα της αντίστασης, το παράδειγμα της λαϊκής δύναμης που λέει ότι όταν αγωνιζόμαστε, τότε νικάμε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα κίνημα που ξεκίνησε από το λαό και από τις πλατείες, σταθήκαμε δίπλα σας. Αρνηθήκαμε να εμφανιστούμε στο ψευδοκάναλο της κυβέρνησης, θα σταθούμε όρθιοι όσο χρόνο κι αν χρειαστεί.

Δεν θα γονατίσουμε, δεν θα υποταχθούμε, θα παραμείνουμε δίπλα και θα καλέσουμε σε αυτόν τον αγώνα το σύνολο του ελληνικού λαού. Το σύνολο των εργαζόμενων που αύριο θα είναι άνεργοι, γιατί η πολιτική της κυβέρνησης εκεί θα οδηγήσει τους εργαζόμενους.

Καλώ τους συνταξιούχους, που από την 1η Ιανουαρίου 2015 θα παίρνουν δέκα ευρώ για κάθε χρόνο δουλειάς, να κατέβουν και αυτοί μαζί στα πεζοδρόμια.

Καλώ τα δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ανέργους, Ελληνίδες και Έλληνες, να μην φοβηθούν και να ανατρέψουμε όλοι μαζί αυτό το ξενόφερτο καθεστώς. Ένα καθεστώς που δεν έχει προκύψει από εκλογές, αλλά προέκυψε από μια ξένη δύναμη, δεν υπάρχουν υπουργοί, δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχουν επίτροποι και δανειστές και απέναντί τους ο ελληνικός λαός.

Μπορεί στο παρελθόν να μην είμαστε πολλοί από εμάς μαζί, αλλά τώρα επιβάλλει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, επιβάλλουν τα παιδιά μας, να ενωθούμε όλοι, σαν μια γροθιά και όταν ελευθερώσουμε την πατρίδα, όταν αποκαταστήσουμε την τάξη, θα έχουμε τις δικές μας διαφορές.

Καλή δύναμη και καλόν αγώνα σε σας, καλή δύναμη στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, καλή δύναμη στα «Τσιμέντα Χαλκίδας» που είναι σήμερα εδώ, καλή δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους, αλλά και σε εκείνους που βρίσκονται στην ανεργία από αυτές τις πολιτικές.

Να μην φοβάται ο λαός. Ενωμένοι θα νικήσουμε, θα πέσουν τα κάγκελα, θα φύγουν τα ΜΑΤ, θα αποκατασταθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία. Να είστε καλά».

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΦΩΤΟ-Ραχήλ-Κωνσταντοπούλου έξω από το ραδιομέγαρο

ΦΩΤΟ-Τσίπρας και Δούρου στην εκδήλωση της ΕΡΤ

Ο Σαμαράς ζήτησε ελέγχους στους τουριστικούς προορισμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ