Καμμένος: Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα

Καμμένος: Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα

«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Με έναν βουλευτή λιγότερο βγήκε με το πέρας της συνεδρίασής της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ συζητήθηκε εκτενώς το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ εκφράστηκε κριτική σε επιλογές του κόμματος, και του προέδρου του Πάνου Καμμένου, κυρίως στις επιλογές του στον οργανωτικό τομέα.

«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» είπε -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ- ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατά τις ίδιες πληροφορίες, ουδείς βουλευτής έθεσε θέμα ηγεσίας.

Κοινός παρονομαστής των τοποθετήσεων των βουλευτών ήταν ότι «δεν θέτουμε θέμα ηγεσίας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας» κάτι που αποδέχθηκε και ο κ. Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για λάθη που θα διορθωθούν, κυρίως στον οργανωτικό τομέα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος, τις αλλαγές που προώθησε, και τους λόγους αυτών των αλλαγών, κυρίως του γενικού διευθυντή του κόμματος Κώστα Χαραλαμπόπουλου, στον οποίο καταλόγισε πολλές ευθύνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

O Kαπερνάρος στο enikos.gr για την ανεξαρτητοποίηση του

Καπερνάρος: Δεν πάω σε άλλο κόμμα

ΒΙΝΤΕΟ-Η αναγγελία της ανεξαρτητοποίησης Καπερνάρου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.