Καμμένος: Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην εθνική συμφιλίωση – ΒΙΝΤΕΟ

«Επειδή, συνήθως, ακούγονται δυσάρεστα πράγματα εδώ στις συνεντεύξεις, θέλω να πω ότι υπάρχει ένα μήνυμα ελπίδας. Ένα μήνυμα ελπίδας που δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Έχει να κάνει με την γεωπολιτική», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

Αρχικά ο κ. Καμμένος είπε προς τους δημοσιογράφους: «Θα κάνω μία πολύ σύντομη εισήγηση για να δώσω το λόγο περισσότερο σε εσάς και θα έχουμε τη δυνατότητα στις απαντήσεις να πούμε αρκετά πράγματα».

«Σε μία χώρα που βρίσκεται στο στάδιο του να περάσει σε μία καινούρια φάση, θεωρούμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ότι το πιο σημαντικό είναι η εθνική ομοψυχία. Και αυτή την εθνική ομοψυχία υπηρετούμε, συνεργαζόμενοι με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μία κυβέρνηση που πίστευαν πολλοί ότι δεν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε, αλλά σε αυτή την κυβέρνηση, αυτό ακριβώς το μήνυμα θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό. Το μήνυμα ότι τελείωσε μία μεγάλη περίοδος ενός εμφυλίου πολέμου. Μία μεγάλη περίοδος ενός εμφυλίου πολέμου. Μία μεγάλη περίοδος που οι Έλληνες ήταν χωρισμένοι και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην εθνική συμφιλίωση. Σε αυτή την προσπάθεια, πιστεύω ότι μπορούν να έρθουν άλλοι. Μπορούμε μαζί να ενωθούμε, για να καταφέρουμε, βγαίνοντας από την κρίση, να εξασφαλίσουμε καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και μία καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το απόσπασμα από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Απευθείας η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου στη ΔΕΘ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ