Καμμένος για Πρέσπες: Οι βουλευτές μου είχαν “αγοραστεί” – Αντίδραση της ΝΔ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και η αναφορά του ότι βουλευτές του “είχαν αγοραστεί”.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι υπήρχαν αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για την 5ετη συμφωνία με τις ΗΠΑ. “Δεν είναι μόνο η συμφωνία με τη Γαλλία η οποία έχει γεωπολιτική σημασία είναι και η 5ετης συμφωνία με τις ΗΠΑ που έχει σημασία να ψηφιστεί… Τότε που τη χειριζόμουν δεν υπεγράφη, γιατί υπήρχαν αντιδράσεις από την ΚΟ των συγκυβερνώντων”, είπε αρχικά ο Πάνος Καμμένος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι “είχαμε άριστη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα, βέβαια, εγώ ήμουν το ‘αναγκαίο κακό'” για να συμπληρώσει ότι “εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό.… Φανταστείτε να είχαμε στρατόπεδο Άρης Βελουχιώτης όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος… Οι σχέσεις με την εκκλησία, άλλα και η συνθήκη των Πρεσπών για την οποία έφυγα από την πολιτική, κι από την κυβέρνηση”.

Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος είπε “με ποιον να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που ήδη είχαν αγοραστεί; Οι βουλευτές μου πέρασαν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν”.

 

Η αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Καμμένου

Αυτή η αναφορά του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Τάσος Γαϊτάνης έγραψε στο facebook:

“Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε; Οι βουλευτές δεν αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους; Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του; Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ