Καμμένος: Δεν θα εκβίαζα τον Τσίπρα – Το ποιος θα ενταχθεί στους ΑΝΕΛ θα το συζητήσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

“Εμείς δεν θέλαμε ούτε αλλαγή του κανονισμού της Βουλής ούτε παρέμβαση του Πρωθυπουργού” δήλωσε στο OPEN ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος και μίλησε για «ανέντιμη η προσπάθεια προσέγγισης των βουλευτών των ΑΝΕΛ”.

«Εδώ γίνεται ένας παραλογισμός. Οι πολίτες έχουν χάσει το μέτρημα. Το θέμα προέκυψε το βράδυ της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ένας συνάδελφός σας μου είπε «πρόσεχε, με έπιασε ο Βούτσης και θα επικαλεστεί το άρθρο 15 για να σου πάρουν όχι μόνο τους βουλευτές αλλά και την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Εγώ έθεσα το θέμα στην Ολομέλεια γιατί εκεί πρέπει να λύνονται τα ζητήματα. Ο πρωθυπουργός έδειξε ότι δεν το γνωρίζει και ότι εξεπλάγη», είπε για το θέμα.

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε:

«Δεν θα εκβίαζα ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα. Με έχει στενοχωρήσει πολύ. Είχαμε και στενή φιλική σχέση. Δεν θα βγω κουτσομπολίστικα να χτυπήσω τον πρώην εταίρο μου. Ο Τσίπρας είναι χαρισματικός και μπορεί να κάνει πολλά».

Για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο είπε: «Εγώ τον Παπαχριστόπουλο τον πίεσα να μείνει. Εγώ περιμένω να παραιτηθεί. Είναι στο χέρι του Κουίκ και του Τσίπρα αν θέλουν να κλέψουν την έδρα. Ο κ. Κουίκ είτε θα παραμείνει ως βουλευτής των ΑΝΕΛ με τις θέσεις μας, είτε θα παραιτηθεί και θα δώσει την έδρα στην κα Σκλαβενίτη», ενώ για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά ανέφερε: “Με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών θα συνεχίσω την αντιπαράθεση. Τον παρακαλώ να πάμε στα δικαστήρια… Έχω κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν παραβιάσεις…

Τέλος για τα σενάρια προσχώρησης του κ. Κουκούτση στους ΑΝΕΛ, σχολίασε:

“Το ποιος θα ενταχθεί στους ΑΝΕΛ θα το συζητήσουμε. Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και πολλά θετικά. Ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ της Καλαμάτας, αλλά είναι ένα θέμα ότι ήταν στην Χ.Α. Είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό….Δεν έχω συζητήσει μαζί του θέμα ένταξης”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ