Καμμένος: Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική, δεν θα έλεγα όχι

Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική εγω δεν θα έλεγα όχι, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ωστόσο είπε ότι η κυβέρνηση είχε να επιλέξει μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑLPHA, ο κ. Καμμένος τόνισε: Eφαρμόσαμε την εντολή του λαού να συγκρουστούμε με τους δανειστές για να βγει η Ελλάδα απ’τα μνημόνια. Η κυβέρνηση δοκίμασε τα πάντα,συγκρούστηκε,πήγε με το καλό,έκανε δημοψήφισμα, δοκίμασε άλλες λύσεις.

Το σχέδιο των δανειστών, σημείωσε, “ήταν να βγάλουν την Ελλάδα απ’την Ευρώπη για να γλιτώσουν απ’τα 3 εκατ.πρόσφυγες” και πρόσθεσε: “Δεν ξέρω αν σ’αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη,θα δείξει η ιστορία”

Το να ρίξω την κυβέρνηση θα ήταν το πιο εύκολο,εγώ δεν θα εγκατέλειπα τον Τσίπρα,πάλεψε σαν θηρίο, επισήμανε, ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα που η έντιμη δεξιά μπορεί να συνεργαστεί με την έντιμη αριστερά.

Σχολιάζοντας τη στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είπε: “Ή θα αποφασίζαμε να πάρουμε τις δάφνες κ να φύγουμε ή να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βηρυτός. Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική εγω δεν θα έλεγα όχι, το λέω ξεκάθαρα. Δεν κοροϊδέψαμε τον λαό,είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας, τη φήμη μας αλλά να μην σκοτώσουμε την Ελλάδα”.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι παραμένει αντιμνημονιακός, λέγοντας ότι ήταν ο πρώτος που έφυγε από κόμμα εξουσίας και ανεξαρτητοποιήθηκε. 

Ο κ. Καμμένος ανέφερε επίσης ότι δεν αξίζει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου “να είναι μαζί με τους μηδενιστές που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρόταση”.

 

 Διαβάστε επίσης

Χρυσοβελώνη: Συνεχίζουμε να είμαστε αντιμνημονιακοί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ