Καμίνης: Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που έφερε όλες τις αλλαγές για το πολιτικό χρήμα

Το ΠΑΣΟΚ έχει φροντίσει εμπράκτως να ξεκόψει από το κακό παρελθόν του, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Καμίνης, την επομένη του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που έφερε τον εισαγγελέα διαφθοράς, την άρση του τραπεζικού απορρήτου, τη διαύγεια, την Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» και άλλα πολύ σημαντικά νομοθετικά μέτρα» δήλωσε ο κ. Καμίνης στον Real FM 97,8 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη και σημείωσε: «Κίνημα Αλλαγής χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν νοείται αλλά και το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν φτάνει. Πρέπει να συνεχίσει αυτό το άνοιγμα που άρχισε τον Νοέμβριο του 2017, με τους 212.000 πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν».

Για την υποψηφιότητά του με το Κίνημα Αλλαγής στις Ευρωεκλογές του ερχομένου Μαΐου, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να εκμηδενίσουν τη σημασία των ευρωεκλογών, να κρύψουν από τον κόσμο την τεράστια σημασία που έχει αυτή η εκλογή που επίκειται και το σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στο Ευρωκοινοβούλιο τα επόμενα πέντε χρόνια».

«Η Ευρώπη κινδυνεύει ακόμη και να διαλυθεί. Το τι θα συμβεί στα επόμενα πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο είναι πολύ αποφασιστικό. Γι αυτό τουλάχιστον εγώ επέλεξα να είμαι υποψήφιος εκεί» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σε ερώτηση σχετικώς με το αν απειλούν το Κίνημα Αλλαγής οι πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «περιορίζονται σε προσχώρηση κάποιων μεμονωμένων ατόμων και μάλιστα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μόλις πριν από λίγο καιρό καταδίκαζαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Αναφερόμενος στο δείπνο που παρέθεσε χθες το βράδυ προς τιμήν του Φρανς Τίμερμανς, υποψηφίου των ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν παρουσία μεταξύ άλλων της Φώφης Γεννηματά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Καμίνης είπε ότι «ο κ. Τίμερμανς σήμερα θα επισκεφτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό, με τον θεσμικό του ρόλο του, ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». «Δεν θα πάμε με μετεγγραφές εντυπωσιασμού όπως στο ποδόσφαιρο» είπε ο κ. Καμίνης και στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι «ο Ρονάλντο βάζει γκολ με τη Γιουβεντους», ο δήμαρχος Αθηναίων είπε: «εδώ δεν έχουμε ούτε Ρονάλντο, ούτε Γιουβέντους».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ